Word jij liever geen taaltechneut genoemd maar ben jij gewoon [vul hier je naam in] en heb je een uiterst scherpzinnig taalgevoel? Dan verwelkomen we jou graag in ons team!

Eén team.

Bij het zien van een spelfout beginnen je handen onbedwingbaar te trillen. Een collega schiet je direct te hulp met een bakkie omdat hij denkt dat je je ochtendkoffie gemist hebt. Je stelt hem gerust met de woorden: ‘Geen zorgen, het is maar een spelfout’ en je dankt je zorgzame collega hartelijk voor de cappuccino waar je tijdens het verbeteren van de tekst die voor je op het scherm staat, van gaat genieten.

De verbindende factor

Met een achtergrond in de communicatie/marketing/journalistiek zorg jij binnen ons bedrijf voor foutloze en creatieve teksten voor onze opdrachtgevers voor zowel online als offline media. Denk hierbij aan websites, brochures, magazines, nieuwsbrieven, promotiemateriaal, blogs, cases, social media etc.

Tegelijkertijd heb je veelvuldig contact met de klant en verschillende projectmanagers. Je werkt samen met je collega’s aan de ene kant en opdrachtgevers aan de andere kant waarbij je afstemt op de wensen van de opdrachtgever.

Wie schrijft, die blijft.

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat jij nog meer plezier haalt uit je werkzaamheden en wij er als team beter van worden! En dat terwijl je omringd wordt door gezellige collega’s in een sfeervolle werkomgeving.

Eén team, ook na kantooruren.

Bij Foursites ben je in goede handen. Naast dat we iedere dag samen lunchen, hebben we een vrijdagmiddagborrel en organiseren we regelmatig een etentje of een andere leuke activiteit.

Waarom je bij ons moet
werken.

 • 01
  Een nieuw kantoor

  We hebben nu al een mooi kantoor, maar over een paar maanden verhuizen we naar een gloednieuw open kantoor mét tafeltennistafel en gamezone.

 • 02
  Een nieuwe MacBook Pro

  Als je werkt aan innovatieve shit, moet je natuurlijk wel worden uitgerust met topmateriaal. Kom bij ons en we geven je een gloednieuwe MacBook Pro.

 • 03
  Werken in een fijn team

  Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk.

 • 04
  Persoonlijke groei

  Wij geven je tijd, jij gaat op zoek naar iets tofs! Iets gevonden? Tijdens onze wekelijkse Foursites meeting delen we inspiratie om als team beter te worden.

Denk jij dat jij je spreekwoordelijke ei bij ons kwijt kunt?

Stuur dan je cv naar sollicitatie@foursites.nl. Als het klikt,
zorgen wij voor een gekookt eitje bij de lunch.

Motivatiebrief?

Daar hebben we het liever face to face met je over!

Tot snel.