Wij hebben al een strak Foursites logo en BIJNA een toffe nieuwe website, maar missen nog iets. Een menselijk uithangbord. Een nieuw gezicht naar onze klanten en partners toe. Juist, een accountmanager. Ben jij een mensenmens, ben je bedreven met sales en zoek jij een uitdagende functie met veel vrijheid? Kom bij ons!

Een fijne basis om te presteren.

First things first: de werkvloer. Want ook al ben je veel buiten de deur, ons kantoor is de thuisbasis. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je bij ons thuis voelt, jezelf kunt zijn en optimaal kunt presteren. Hoe? Door jou te waarderen om wie je bent en je een heerlijke werkplek te bieden – met de nieuwste apparatuur – waar jij kunt uitgroeien tot een onmisbare schakel in ons team.

You know what to do.

Dan de functie. We hebben in de zes jaar dat we nu bestaan een behoorlijk trouw klantenbestand opgebouwd; van een grote interieurorganisatie als SUNWAY® tot de bakker om de hoek. Aan jou de taak om ons CRM uit te breiden, maar zeker ook om onze bestaande klanten te tevreden te houden. Een kort belletje om te vragen of alles naar wens is, op de koffie om nieuwe wensen en behoeften te bespreken, you know what to do.

Net als iedereen binnen Foursites ben je bezig met innovatie en ontwikkeling. Je verdiept je in onze huidige dienstverlening en maakt tijd om onderzoek te doen naar nieuwe markten en diensten die ons aanbod verrijken. Ook volg je de laatste trends binnen online en social media en kun je deze nieuwe ontwikkelingen omzetten in nieuwe business kansen.

In het kort.

Wij zoeken geen doorgewinterde salestijger, 1 tot 3 jaar werkervaring binnen een B2B sales omgeving maakt ons al heel gelukkig. Bovendien: je bent een mensenmens, dus dat contact zit wel snor. Een paar kleine vereisten:

 • Je hebt de nodige affiniteit met online, marketing en development;
 • Je bezoekt graag netwerkbijeenkomsten;
 • Je hebt van nature sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een zelfkritische en leergierige houding en wil je graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Waarom je bij ons moet
werken.

 • 01
  Een nieuw kantoor

  We hebben nu al een mooi kantoor, maar over een paar maanden verhuizen we naar een gloednieuw open kantoor mét tafeltennistafel en gamezone.

 • 02
  Een nieuwe MacBook en telefoon naar keuze

  Als uithangbord moet je natuurlijk wel worden uitgerust met topmateriaal. Kom bij ons en we geven je een gloednieuwe MacBook Pro en een smartphone naar keuze.

 • 03
  Werken in een fijn team

  Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk.

 • 04
  Persoonlijke groei

  Wij geven je tijd, jij gaat op zoek naar iets tofs! Iets gevonden? Tijdens onze wekelijkse Foursites meeting delen we inspiratie om als team beter te worden.

Zijn wij jouw dreamteam?

Join us en stuur je sollicitatie met cv naar sollicitatie@foursites.nl.

Motivatiebrief?

Daar hebben we het liever face to face met je over!

Tot snel.